Полята баница със спанак и сирене

13/01/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Разкошна и пухкава селска баница с богата спаначена плънка, която само чака да бъде направена и изядена "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 379
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбийте яйцата. Към тях прибавете млякото, брашното и бакпулвера.

В малко масло задушете спанака и лука. След като се охлади, прибавете натрошеното сирене.

Взимате една кора. Поръсвате с яйчната смес и покривате с друга кора. Пак поръсвате с яйчна смес, поръсвате със спаначената и малко от мазнината.

Завийте на руло и го поставете в тавичка, като го завийте на охлюв.

Така направете и с останалите кори. Залейте баницата с разбитите яйца и мляко. Поставете парченца масло и печете на 200 градуса за около 35 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар