Сръбски геврек с мариновани зеленчуци на скара

14/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо794
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете каймата със нарязаните на дребно бекон и кашкавал. Прибавете водата и подправките. Размесете добре и оставете каймата за 1 час в хладилника.

В купа смесете всички съставки за маринатата. Наредете нарязаните зеленчуци в тава. Върху тях изсипете марината, оваляйте ги добре. Оставете ги поне за 30 минути в хладилника.

Изпечете ги на скара. Към останалата марината добавете 1 с.л. бял балсамов оцет и полейте печените зеленчуци.

Поръсете с магданоз и копър. От каймата оформете гевреци и ги изпечете на скара или грил тиган.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар