Веган мезе за бира

14/01/2016
Криси Черниковаот Криси ЧерниковаЧирак / Автор
"Тук ни остана само да кажем НАЗДРАВЕ !"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 658
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тофуто се измива със студена вода много добре. По желание може и да се изкисне.

След това се нарязва на едри кубчета и се оставя да се отцеди от водата.

Загрява се на не много силна температура сух тиган с незалепващо покритие и тофуто се нарежда вътре.

Изпича се равномерно от всички страни, като на една страна се падат около 3 минути.

След това се подрежда в чиния и се поръсва с подправки. Към него може да се поднесе кетчуп.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Пламенова Кристин
Това задължително ще се пробва! И задължително с бира!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв