Веган мезе за бира

14/01/2016
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаДарт Вейдър16275865
"Тук ни остана само да кажем НАЗДРАВЕ !"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 593
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • тофу - 200 г
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
  • куркума
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тофуто се измива със студена вода много добре. По желание може и да се изкисне.

След това се нарязва на едри кубчета и се оставя да се отцеди от водата.

Загрява се на не много силна температура сух тиган с незалепващо покритие и тофуто се нарежда вътре.

Изпича се равномерно от всички страни, като на една страна се падат около 3 минути.

След това се подрежда в чиния и се поръсва с подправки. Към него може да се поднесе кетчуп.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Пламенова Кристин
Това задължително ще се пробва! И задължително с бира!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!