Ябълков сладкиш с пудинг

14/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522021396
"Доверете се на нашата кулинарка Добринка, която може да ви покаже как да сътворите това сладко съвършенство само за 45 минути "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 183
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе пудинга с млякото и захарта (2с.л). Оставете да се охлади. Разделете тестото на две части. Разточете всяка с големина колкото тавата, в която ще печете.

Поставете единия лист в тавата, покрита с хартия за печене. Трябва да покрива и страните на тавата.

Изсипете настърганите и отцедени от сока ябълки. Поръсете с 2-3 с.л. захар, канела, смлените орехи и стафиди.

Отгоре изсипете охладения пудинг и покрийте с втората кора. Направете разрези отгоре и намажете с разбит с мляко жълтък. Печете на 180 градуса за 20 минути.

Поръсете с пудра захар.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар