Картофена салата с червен лук

15/01/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо753
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме картофите, след това ги слагаме в купа и ги мачкаме, като слагаме малко вода.

Прибавяме солта, олиото и оцета на вкус. Добавяме нарязания на шайби лук и накрая копъра.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Албена
Албена
16.05.2016 21:48
Любима салата,ама без копър!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
16.05.2016 20:56
Аз доскоро я правех без оцет и не знаех, че трябва да се слага, а все ми се струваше, че нещо липсва.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв