Паниран шницел от смляно месо

15/01/2016
Исман Алиева Ибрямова
отИсман Алиева ИбрямоваПомощник Готвач1624591
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 933
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се смесва с черния пипер и солта. Тя се оформя на 6 тънки шницела, които се панират в брашно, мляко, яйца, разбъркани в гладка саша след това в галета и отново в яйчената смес и се изпържват в сгорещената мазнина.

Преди сервиране се поръсва с разтопено масло.

Гарнират се с пържени или на фурна картофи и други топли гарнитури.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар