Сиропиран сладкиш с крокан

18/01/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 389
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко с 1 ч.л. сода бикарбонат и всички останали продукти, захарта, какаото, нарязаните орехи, кората на един лимон, ванилията и брашното се разбиват хубаво и се изпича.

След като изстине, се залива със сиропа /вода и захар/. След това се маже с маргарина, разбит с жълтъците и пудрата захар.

Най-отгоре се ръси с крокана: олиото и захарта се карамелизират до златисто, прибавят се орехите. След това се разстила на алуминиево фолио, след което се счуква на ситно.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар