Плодов пудинг

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3212k
Плодов пудинг1 / 2
21/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
"Диетата си е диета, а плодовият пудинг - просто неустоим"

Необходими Продукти

  • яйца - 8 броя
  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 300 г
  • лимони - кората от 1 цитрус
  • ванилия - 1 пакетче
  • череши - 500 г от компот, може и вишни
  • галета - 1, 5 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, захарта и млякото. Добавете настърганата лимонова кора, ванилията и галетата. Сместа се изсипва в намазнена дълбока тавичка, а отгоре се разпределят отцедените череши (обезкостени)

Плодовият пудинг се пече на 190-200 градуса, докато се зачерви и се стегне. След като изстине, го наръсете с пудра захар по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много лесна и добра рецепта. Аз я приготвих с вишни.
29.01.2016 12:26
Цвети
Цвети
Не знам дали така трябва, но стана едно такова отдолу глетаво, отгоре крем карамел
29.05.2015 06:59
диленка
диленка
Не вобще не ми хареса
19.02.2014 19:30
нели
нели
много е хубав плодовия пудинг
27.02.2012 17:03