Пържени дробчета с лук

16/01/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
"Пържени дробчета за душата - консумирайте топли със студена бира и в приятна компания "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 451
  • Преглеждания за месеца1655
  • Преглеждания за седмицата227
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган нарязваме на по-едри кубчета лука. Добавяме олио и включваме котлона.

Щом се позапържи лукът, добавяме изчистените и измитите дробчета, но не ги режем, а си ги оставяме едри.

С дробчетата добавяме и черният пипер, магданоза и солта.

Изпържваме хубаво манджата и я махаме от котлона. Препоръчително е да се консумират още топли, по-вкусни са.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Албена
Албена
14.05.2016 14:27
Солта знам се слага накрая,когато вече са готови дробчртата,за да не станат твърди.
1
0
Албена
Албена
14.05.2016 14:24
Вкусотйка,а как върви със бира!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
14.05.2016 13:29
Сега ги изядохме изключително бързо докато са топлички. Много вкусни, ама много.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв