Сочни пържолки с чеснови картофи и гъбен сос на фурна

16/01/2016
Русиана Михайловаот Русиана МихайловаПомощник Готвач 1x
"Наслада за сетивата и радост за очите! Само така можем да опишем тази ТОП РЕЦЕПТА ЗА ДЕНЯ"
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 405
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата51
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме пържолите с кимион и черен пипер. Овалваме ги в брашно и ги запържваме за 1-2 минути от всяка страна.

Преместваме ги в тава, а в същата мазнина запържваме надребнените картофи и чесън. Получената смес се слага при пържолите.

Отделно нарязваме лука, морковите и гъбите и ги запържваме, като ги овкусяваме с черен пипер и соев сос. Слагаме магданоз и оставаме сместа да се готви, докато продуктите поомекнат.

През това време миксираме прясното и киселото мляко, сметаната и брашно.

Получената смес прибавяме към зеленчуците и разбъркваме. С този сос покриваме продуктите в тавата. Печем всичко за около 40 минути.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
24.01.2016 13:54
Перфектна рецепта.Месцето стана невероятно крехко.
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв