Сочни пържолки с чеснови картофи и гъбен сос на фурна

16/01/2016
Русиана Михайловаот Русиана МихайловаПомощник Готвач 1x
"Наслада за сетивата и радост за очите! Само така можем да опишем тази ТОП РЕЦЕПТА ЗА ДЕНЯ"
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 271
  • Преглеждания за месеца428
  • Преглеждания за седмицата71
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Овкусяваме пържолите с кимион и черен пипер. Овалваме ги в брашно и ги запържваме за 1-2 минути от всяка страна.

Преместваме ги в тава, а в същата мазнина запържваме надребнените картофи и чесън. Получената смес се слага при пържолите.

Отделно нарязваме лука, морковите и гъбите и ги запържваме, като ги овкусяваме с черен пипер и соев сос. Слагаме магданоз и оставаме сместа да се готви, докато продуктите поомекнат.

През това време миксираме прясното и киселото мляко, сметаната и брашно.

Получената смес прибавяме към зеленчуците и разбъркваме. С този сос покриваме продуктите в тавата. Печем всичко за около 40 минути.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена Асенова-Писева
Перфектна рецепта.Месцето стана невероятно крехко.
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв