Панирани пържени филийки

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2117523961k1
Панирани пържени филийки
Снимка: Русиана Михайлова
2 / 3
05/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
7
"Един нестандартен прочит на пържени филийки, но този път панирани. За сметка на това са много вкусни и лесни"

Необходими Продукти

  • стар хляб
  • яйца - 2 бр.
  • лимонада - 50 мл
  • кисело мляко - 250 г
  • прясно мляко - 50 мл
  • сол - щипка
  • захар - щипка
  • сода - щипка
  • брашно - 1 ч.ч.
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата заедно с двата вида мляко, като предварително сте угасили содата в киселото мляко.

Добавете лимонадата, солта и захарта.

Разбъркайте сместа много добре, след което добавете и брашното.

Накиснете филийките в тази смес и ги изпържете в сгорещена мазнина.

Отцедете пържените филийки върху кухненска хартия.

Панираните пържени филийки са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: