Свински хапки с лук в бирен сос

16/01/2016
Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 707
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете в сгорещеното масло. Овкусете със сол, черен пипер и кимион.

След това добавете нарязания на полумесеци лук и задушете за още 2-3 минути.

Добавете бирата и оставете ястието да къкри на слаб огън около 25-30 минути, като от време на време разбърквайте.

Накрая добавете сметаната (след като махнете хапките от котлона).

Разбърквайте, докато сметаната се смеси добре със соса. Поръсете със скълцания магданоз. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!