Гъби в сос от топено сирене, ананас и карамелизиран лук

16/01/2016
Русиана Михайловаот Русиана МихайловаПомощник Готвач 1x
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо159
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на тънки филийки и го разделете на полумесеци. Загрейте маслото в тиган и запържете лука до златисто. Добавете захарта и разбъркайте.

Щом лукът започне да се карамелизира, добавете балсамовия оцет и виното. Гответе до редуциране на течността. В отделен съд запържете гъбите и морковите.

Към тях добавете топеното сирене и разбъркайте, разредете с малко сок от ананаса. Овкусете с подправките. Оставете да се готви на бавен огън за 10-15 минути.

Към края добавете карамелизирания лук и нарязания ананас. Разбъркайте и след 5 минути свалете от котлона. Сервирайте ястието топло, като го гарнирате с пресни зелени подправки.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар