Гриловани пилешки гърди с нектарини

18/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач625171
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо238
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете пилешките гърди от всички страни с масло, поръсете с черен пипер и сол и ги изпечете на скара или грил-тиган. Това е крехко месо и му е нужно около 6 минути от всяка страна.

В купа смесете нарязаните нектарини, зехтина, червения лук на полумесеци, босилека и оцета. Овкусете със сол и няколко капки лимонов сок.

Сервирайте готовите филета покрити със свежата салата.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар