Панирани пълнени гъби

16/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо816
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват от пънчетата. Беконът, кашкавалът, топеното сирене и маслините се нарязват на ситно.

Добавете копъра и магданоза, както и други подправки на вкус.

Разбъркайте добре и с тази смес напълнете гъбите, като притискате добре.

Оваляйте гъбите първо в брашно, след това в яйца и накрая в галета. Изпържете с сгорещена мазнина.

Сервирайте панираните гъби със салата по избор. Може да ги поднесете и с чеснов сос, който им подхожда перфектно.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар