Индийски питки с пълнеж

16/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо797
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Забърква се тесто за питките, което се оставя да почине 10 минути. Пекат се 4 питки в тиган с малко масло.

Котлетите се разполовяват и се пълнят с гъбите, които са запържени с лука и подправките. Пекат се на фурна с малко вода.

Готовите питки се пълнят с накълцаното месо и се гарнират с листа маруля, чушка, нарязана на шайби и чеснов сос.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар