Витаминозна супа от лапад и коприва

17/01/2016
Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 027
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Попарваме лапада и копривата за кратко и ги наситняваме. Отделно задушаваме двата вида лук, чесъна и зелените подправки.

След това добавяме рендосаните морков и домат. Когато поомекнат, добавяме ориза и подправките. Слагаме още копривата и лапада.

Наливаме вода и оставяме супата да ври, докато всички съставки се сготвят.

Когато се махне от огъня, супата се застройва със смес от яйце, кисело мляко и 1/2 с.л. оцет. По желание се поднася с крутони.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар