Винен кебап със свинско месо

17/01/2016
Русиана Михайловаот Русиана МихайловаПомощник Готвач 1x
"С хубаво вино, хубав кебап става са казали майсторите. И да ви е сладко "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 022
  • Преглеждания за месеца13370
  • Преглеждания за седмицата358
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Надребняваме месото, лука и праза. След това ги задушаваме в мазнина, докато поомекнат. Наливаме 1 ч.ч. вода и оставяме яденето да къкри на огъня, докато месото се посготви.

Добавят се брашното, разтворено в доматено пюре, виното. Поръсва се с подправки и гозбата се оставя на огъня, докато се сготви напълно.

Поднася се към сварен ориз, смесен с масло. Аранжира се с магданоз.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар