Грах с месо и моркови

16/01/2016
Мария Божилова
отМария БожиловаЧирак5461
"Залагаме на класиката "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5-7
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 637
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинска плешка - 0.500 гр.
  • грах - 3 бр. консерва
  • лук - 2 глави стар лук
  • моркови - 4 бр.
  • магданоз
  • сол
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и се нарязва на порции.

Лукът и морковите се нарязват и заедно с месото се сваряват, като се отпенва, като когато е сварено се прибавя граха, солта и червения пипер.

Вари се 10-15 минути, като когато е готово се слага мазданоз.

За да е по-вкусно, ако желаете можете да направите запръжка от морковите и лука.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар