Грах с месо и моркови

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
6854k2k2k9
Грах с месо и моркови
Снимка: Ekaterina Pavlova
2 / 3
26/08/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5
"Залагаме на класиката"

Необходими Продукти

  • свинска плешка - 500 г
  • грах - 3 бр. консерва (по 400 г)
  • лук - 2 глави стар лук
  • моркови - 4 бр.
  • магданоз
  • сол
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и се нарязва на порции.

Лукът и морковите се нарязват и заедно с месото се сваряват, като се отпенва, като когато е сварено се прибавя граха, солта и червения пипер.

Вари се 10-15 минути, като когато е готово се слага мазданоз.

За да е по-вкусна яхнията, ако желаете, можете да направите запръжка от морковите и лука.

Грахът с месо и моркови е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: