Домашна орехова торта

18/01/2016
Ваня
отВаняЧирак11821
"Днес с кафето ще хапнем и парче домашна орехова торта, а ако искате и вашият ден да започва така - си запишете рецептата "
Приготвяне50 мин.
Готвене50 мин.
Общо100 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 004
  • Преглеждания за месеца122
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците се разбиват на сняг с кристалната захар. Към млякото се добавят брашното с бакпулвера, ванилията, по-голямата част от орехите и белтъците.

Сместа се разделя на 3 равни части, които се пекат една след друга в тавичка, застлана с хартия за печене.

Жълтъците се разбиват с пудрата захар до побеляване. Добавят се какаото и маргаринът и се бие до получаване на гладък крем.

Изстиналите блатове се намазват с крема и се поръсват с останалите смлени орехи.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Hristina Valeva
Hristina Valeva
13.03.2018 22:01
На какви градуси се пекът блатовете.
0
0
Моника
Моника
25.01.2016 18:42
супер
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв