Варени картофки с кашкавал върху кайма

17/01/2016
"Един малко по-различен вариант на овчарския пай представен от Тетевенския балкан"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо77 587
  • Преглеждания за месеца3968
  • Преглеждания за седмицата606
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в гореща вода (може да използвате и готови сварени). Овкусете ги със сол и черен пипер.

Намачкайте кюфтетата на топка и ги разстелете по цялото дъно на йенска тава.

Нарежете картофите на филийки и ги разпределете равномерно върху каймата.

Поръсете с настъргания кашкавал, поръсете с чубрица и червен пипер. Печете в загрята на 200 градуса до получаването на хубава коричка.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Eva Alex
Eva Alex
13.04.2017 21:13
Да, и се получава невероятна гнус без капка мазнина. Сухо та сухо. С кеф да го хвърлиш. Кой ги пише тези глупости? Даже и доволни има. Тъпи!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 07:12
комбинация картофи кайма винаги е успешна :)
5
1
Биляна
Биляна
12.03.2016 08:09
ох само колко вкусно изглежда
8
1

Виж всички коментари или напиши такъв