Обикновен хляб в хлебопекарна

17/01/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
"И най-обикновеният хляб, приготвен вкъщи, е по-вкусен от хляба, който се продава по магазините "
Приготвяне5 мин.
Готвене180 мин.
Общо185 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 628
  • Преглеждания за месеца680
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се приготвя, като се смесят изброените продукти в последователността, в която са изписани по-горе.

Те се изсипват направо във хлебопекарната. Избира се подходяща програма и уредът се включва. Пече се 3 часа.

От тези продукти се получава хляб, тежък 900 грама.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар