Печено филе от сърна по старинна френска рецепта

20/07/2016
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо193
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се реше на шайби. Смесва се с оцета, зехтина, солта, бялото вино и белия пипер и в тази смес се слага месото.

Оставя се да се маринова 4 часа. В месото се правят разрези и във всеки разрез се слага парченце сланина. Месото се пече до полуготовност. В тава се слага маслото, нарязаният на филийки лимон, карамфилчетата и месото.

Слага се във фурна, загрята на 220 градуса и се пече 20 минути. Добавят се червеното вино, оцетът, бульонът и месото се пече до готовност. Месото се сервира, като се реже на резени и се полива със соса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар