Икономичен ориз с гъби и праз

18/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо260
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме лука, нарязан на ситно, в олиото.

Добавяме сол, пипера и гъбите (на полумесеци).

След като се опекат до полуготовност, добавяме ориза и вода.

Печем, докато оризът стане готов.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар