Ориз с миди

03/04/2011
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Вкусна покана за обяд, на която нямаме никакво намерение да откажем!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 244
  • Преглеждания за месеца264
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото с малко олио и запържете нарязания праз. Щом се задуши прибавете рендосания домат и мидите. Задушете за няколко минути и изсипете ориза.

Овкусете с подправките и долейте 2 ч.ч. гореща вода. Оставете да се задуша за 10-тина минути.

Изсипете ориза в намазнена тава и сложете да се изпече, докато се изпари водата.подобни рецепти тук

5 6
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

stefi
stefi
15.04.2013 16:34
защо си мисля,че мидите ще станат на създарма,докато се свари ориза?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв