Френска марината за дивеч

02/09/2016
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо628
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Карамфилчетата се набождат в лука. Чесънът се обелва, но не се реже. Морковите се обелват, без да се режат.

Една чаша вода се смесва с бялото и червеното вино, оцета, лука, морковите, черния пипер, дафиновия лист и чесъна.

Добавя се ким и всички се разбърква. След това сместа се кипва, котлонът се намалява и сместа се вари около 10 минути на минимален огън.

Сваля се, прецежда се и с тази марината се залива месо от дивеч, за да бъде по-вкусно и крехко.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар