Шафранови картофки с мащерка

18/01/2016
Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо661
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Остъргваме картофките от люспите и ги измиваме. Запържваме ги в маслото, след което се добавяме и нарязаните копър, чесън и лук.

Разбъркваме добре. Оставяме картофките да се позапържат около 5-6 минути на слаб огън. След това овкусяваме със сол и черен пипер на вкус. Прибавяме шафрана и скълцаната мащерка.

Разбъркваме и накрая прибавяме бялото вино. Оставяме картофките да се задушават на тих огън, под капак, като от време на време се ги разбъркваме.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар