Пълнени гъбки с бекон и топено сирене

18/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо737
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • гъби - 500 гр.
  • бекон - 100 гр.
  • кашкавал - 100 гр.
  • чесън - 1 скилидка (пресован)
  • топено сирене
  • сол
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме гъбите и внимателно отстраняваме и нарязваме на ситно пънчетата им.

Заедно с чесъна, бекона и кашкавала, също нарязани на ситно ги овкусяваме се със сол и черен пипер и разбъркваме добре. С получената смес пълним гъбките като отгоре ги затваряме с парченце топено сирене.

Печем ги в намаслена тава на 180 градуса за 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня Георгиева
Ако са затворени все още само ги измивам а ако са узрели повече ги беля.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 22:38
белите ли ги или само ги премивате?
0
0
Мариела Христова
Само ги измивам
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв