Пълнени гъбки с бекон и топено сирене

18/01/2016
Мариела Христова
отМариела ХристоваПомощник Готвач22814341
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо818
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме гъбите и внимателно отстраняваме и нарязваме на ситно пънчетата им.

Заедно с чесъна, бекона и кашкавала, също нарязани на ситно ги овкусяваме се със сол и черен пипер и разбъркваме добре. С получената смес пълним гъбките като отгоре ги затваряме с парченце топено сирене.

Печем ги в намаслена тава на 180 градуса за 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня Георгиева
Ако са затворени все още само ги измивам а ако са узрели повече ги беля.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 22:38
белите ли ги или само ги премивате?
0
0
Мариела Христова
Само ги измивам
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв