Айсберг с риба тон

19/01/2016
Виктория
отВикторияНовак382
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 467
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стриваме естрагона в купа и го заливаме с оцет. Оставяме за няколко минути да се ароматизира. Наливаме лимоновия сок и зехтина. Добавяме солта и разбъркваме.

Надробяваме рибата с вилица. Разрязваме авокадото на две и махаме костилката. Нарязваме месестата част на филийки. Изваждаме я с лъжица и разбъркваме с рибата тон.

Добавяме обеления и почистен от семето нарязан домат. Изсипваме царевицата и поливаме с винегрета.

Добавяме нарязаната салатата Айсберг и разбъркваме добре. Добавяме лука и маслините.

Декорираме с шайби лимон и поднасяме.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Маргарита
Маргарита
19.01.2016 15:46
И аз я пробвах, става чудна, но не сложих естрагон .
2
0
Наталиа Петрова
Страхотна е но нямах естрагон и минах без него. Също така смених чери доматчетата с обикновени.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв