Италианската версия на гуакамоле

08/06/2016
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Влюбени сме в Италианската кухня и това предястие ни кара да вярваме, че любовта е споделена "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо726
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Авокадото се разрязва на две, костилката се отстранява и меката част се изгребва с лъжица. Намачква се. Лимонът се изстисква и сокът се добавя към намачканото авокадо.

Разбърква се добре. Сушените домати се отцеждат от олиото и се нарязват на много ситно. Чесънът се реже на ситно.

Маслините се нарязват на дребно и се добавят към авокадото. Разбъркват се добре. Добавя се нарязаният чесън и нарязаните сушени домати.

Всичко се разбърква добре, добавя се пармезанът, разбърква се още веднъж и се оставя да се охлади за 20 минути в хладилника.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
27.04.2018 16:20
Добре се получи. Използвах пресен чесън.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв