Бистра супа с пилешки фенер и пащърнак

23/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо465
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилешкия фенер и го сваряваме в 2 литра вода. Изваждаме го и почистваме месото от костите.

Бульона, получен от варенето, прецеждаме и връщаме отново в съда, в който сме варили пилето.

Слагаме на силен огън да заври и прибавяме ситно нарязания лук, пащърнак, целина, домат и картофа.

Оставяме да заври и добавяме мазнината. Овкусяваме със солта и черния пипер.

Когато супата е готова прибавяме ситно нарязания магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар