Пушено свинско месо с боб

05/04/2016
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне25 мин.
Готвене180 мин.
Общо205 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо283
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва от предишната вечер и след това се измива добре. Вари се на бавен огън, като щом кипне, водата се сменя и след това се вари до омекване, като щом поомекне малко, се добавят целите чушки. Пушеното свинско месо се нарязва на парчета.

Лукът се нарязва на ситно, доматите се настъргват. Лукът се запържва до прозрачно в олиото, добавят се червеният и черният пипер и сместа се пържи още половин минута.

Добавят се доматите и доматеното пюре и сместа се оставя да къкри на бавен огън до леко сгъстяване. В тавичка се излива сосът, покрива се с боба и се разбърква много добре.

Добавя се нарязаното месо, солта и джодженът и всичко се разбърква още веднъж. Пече се 45 минути на 200 градуса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар