Цветна яхния със свинско месо

21/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне50 мин.
Готвене60 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 968
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме свинското месо и го нарязваме на жулиени.

В дълбок тефлонов съд на силен огън запържваме до златисто месото без мазнина.

Изваждаме го и в същия съд изсипваме олиото, в което запържваме последователно нарязаните на ивици лук, чушка, морков и гъби.

Добавяме нарязания на ситно чесън и изпърженото месо.

Прибавяме също и доматите, нарязани на ситно, дафиновия лист, лютите чушлета, червения пипер, овкусяваме ястието със солта и черния пипер.

Намаляваме силата на котлона и заливаме с бялото вино. Задушаваме за около 20 минути.

Когато е готово, прибавяме ситно нарязания магданоз.

Сервираме ястието с ориз или пилаф.

подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!