Задушени тиквички с галета

21/01/2016
Мариела Христова
отМариела ХристоваПомощник Готвач22814341
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо838
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се изчистват от кората и се разрязват на няколко неголеми части.

Морковите се нарязват на кубчета и се задушават в половината краве масло и малко вода, докато полуомекнат.

След това се прибавят тиквичките и задушаването продължава още 10-15 минути, след което се прибавят и нарязаните домати, копърът и солта.

Ястието се оставя на слаб огън още 10-15 минути да ври. След това се сваля от котлона и се поръсва с галета, която се изпържва в останалото краве масло.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар