Миленки

22/01/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф735308265
"Пухкави домашни миленки с много сирене и яйца"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 182
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесва се тесто от изброените продукти и се оставя да втаса 30 минути.

След това от тестото се правят топчета и се редят в тава.

След като втасат пак, се прави заливка от 1/2 масло, 2 с. л. брашно и натрошено сирене.

С нея се покриват всички топки и се слагат в печката.

Пече се 20-30 минути във фурна на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Джемиле Чешлиева
Зависи от брашното и и сиренето. Ако сиренето не е домашно, а имитиращо малко сухи стават. Аз ги правя с домашно биволско сирене
1
0
Ivo
Ivo
31.03.2016 17:25
Сега по магазините има прекрасни сирена, но са по скъпи.
0
1
Georgi
Georgi
23.01.2016 20:26
Направих ги, но станаха сухи :(
Може би липсва нещо, което да ги направи малко по-сочни?
0
0
Ivo
Ivo
31.03.2016 17:27
Добави в заливката малко мляко. И фурната на 180
1
0
Гергана  Георгиева
И аз ги правя така, само слагам и малко захар ( 1 чаена лъжичка)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв