Малинови резенчета с шоколад

29/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
Приготвяне35 мин.
Готвене40 мин.
Общо75 мин.
Порции36
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо224
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нагрейте фурната на 200°С. Смесете брашното, захарта, овесените ядки, бакпулвера и солта. Натрошете в сухата смес маслото или маргарина, докато се получи ронлива смес.

Отделете 1 чаша от сместа. Разстелете по‐голямата част от сместа в не подмазана тава с размери 10x10 см. Печете 10 минути, извадете и намажете с малиновия конфитюр, поръсете равномерно настъргания шоколад.

Прибавете бадемите към отделената смес, нанесете я равномерно над
конфитюра и шоколада и притиснете с пръсти, за да залепне. Печете още 30-35 минути или докато стане златисто кафяво. Оставете да изстине напълно и поръсете с разтопения млечен шоколад.

Когато той се втвърди, нарежете на правоъгълни резенчета. Съхранявайте в добре затворен съд.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар