Рибена супа с топено сирене

23/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо151
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • лук - 1 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • целина - 100 г
  • масло - 30 г
  • бяла риба - 300 г филе
  • прясно мляко - 200 мл
  • бульон - 500 мл пилешки
  • топено сирене - 150 г
  • подправки - по вкус
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се обелва, морковите се настъргват и заедно със стеблата целината се смилат.

В тиган се загрява маслото и в него се запържват смлените зеленчуци.

Рибеното филе се нарязва на тънки резени. Млякото и бульонът се загряват в тенджера на тих огън и в нея се пускат парченцата риба, за да се варят.

След 10 мин. се добавят и запържените зеленчуци и топено сирене. Супата се подправя със сол, подправки по избор и се вари до готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар