Пилешко месо по арабски

28/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач625171
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 196
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се нарязва на малки равни парченца. В купа се смесват олиото, оцета, смачканите скилидки чесън и солта.

Разбъркват се добре и в тази марината се поставят парчетата пилешко месо. Съдът се поставя за 2 часа в хладилник.

Сачът се поставя върху студен котлон и постепенно се загрява добре. Намазва се с мазнина и в него се опичат пилешките хапки.

Смесват се киселото мляко, майонезата, лимоновият сок и счуканата скилидка чесън. Изпечените пилешки хапки се сервират, разпределени в чиния и залети със соса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар