Сьомгова пъстърва с билки на фурна

23/01/2016
Анонимен
отАнонименПомощник Готвач93104791
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 368
  • Преглеждания за месеца292
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъстървата се измива и изчиства хубаво. Магданозът, босилекът, копърът, мащерката, риганът, олиото, солта, черният пипер и изстисканият лимон се поставят в блендер и се смилат до получаване на паста.

С получената смес се намазва рибата от вътрешната страна. Пъстървата се слага в пликове за печене, които се подреждат в тава.

Пече се 15-20 минути във фурна на 180 градуса. Гарнира се с резанчета лимони.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар