Селска манджа със свинско и зелен фасул

23/01/2016
Марина
отМаринаПомощник Готвач93104791
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 122
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и нарязват на тънки шайби.

Месото се нарязва на малки късчета и се овкусява с черния пипер, солта, кимиона и червения пипер.

Празът и чесънът също се нарязват на много ситно. Всичко се слага в тава, прибавя се зеленият фасул, ригана, доматите, сол на вкус и олиото.

Разбърква се добре и се пече във фурна на 180 градуса. Когато е готово, се поръсва с пресен копър.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Обичам такава манджа и често я правя. Когато имам слагам чушка и дафинов лист, придават хубав и специфичен аромат.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв