Готвени зеленчуци

24/01/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф120466123526
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 910
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В олио и малко вода задушаваме нарязаните тиквички, лук, зелен фасул, магданоз, джоджен и чубрица. Добавяме черен пипер и сол. Като останат на мазнина, слагаме червен пипер и брашно. Прибавяме настърганите домати и наливаме 4-5 чаена чаши вода.

Варим ястието до готовност - до необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода.

Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар