Пене с аспержи и овче сирене

25/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач625171
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в леко подсолена вода и се отцежда. Аспержите се почистват от твърдите части и се нарязват на къси парчета.

Варят се в гореща вода 3 минути или докато омекнат. На силен огън се сгорещява зехтинът и се запържва месото 5 минути. Прибавя се мащерката и се оставя на огъня още 1 минута.

Сипват се бульонът и оцетът, кипва се, огънят се намалява и се оставя на слаб огън за 3-4 минути. Прибавят се аспержите.

Подправя се със сол и черен пипер на вкус. Сервира се веднага, като месото се слага върху пастата и се поръсва със сиренето.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар