Пъстра пуешка супа

24/01/2016
Мариела Христова
отМариела ХристоваПомощник Готвач22814341
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо524
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешкото филе се измива, нарязва на парчета и се сварява в тенджерка, докато омекне.

Нарязваме зеленчуците на дребно и към месото добавяме картофите, броколите и морковите. Варим под капак 15 минути, след което прибавяме доматите.

Оставя се да къкри на слаб огън още 10 минути. Сваляме от котлона и като поизстине малко, застройваме с яйцето, киселото мляко и брашното.

Поръсваме с магданоз и пасираме в блендер. Супата може да се консумира и без застройка. Ако се застрои, е подходяща при бебета, които са захранени с жълтък и глутен.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар