Свинско с картофи, грах и моркови

24/01/2016
ВИЛИ-Виолета Матеваот ВИЛИ-Виолета МатеваМастър Шеф 8x
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 409
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка се загрява олиото, сипва се нарязан ситно лук и месото, нарязано на хапки. Запържват се до побеляване.

Добавят се обелени и нарязани картофи. Разбърква се и овкусяваме със сол и черен пипер.

Прибавя се доматено пюре и червения пипер, сипва се топла вода, да покрие продуктите, и миксът от грах и моркови.

Вари се на умерен огън да готовност на месото. Поръсваме с чубрица.

Ако е рядко, се сгъстява с кашичка от 1 с.л. брашно, размита с малко вода.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар