Свинско с картофи, грах и моркови

24/01/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру190883465014
"Както и да го гледате, ще хапнете веднъж, че и допълнително ще си сипете "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 581
  • Преглеждания за месеца912
  • Преглеждания за седмицата135
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка се загрява олиото, сипва се нарязан ситно лук и месото, нарязано на хапки. Запържват се до побеляване.

Добавят се обелени и нарязани картофи. Разбърква се и овкусяваме със сол и черен пипер.

Прибавя се доматено пюре и червения пипер, сипва се топла вода, да покрие продуктите, и миксът от грах и моркови.

Вари се на умерен огън да готовност на месото. Поръсваме с чубрица.

Ако е рядко, се сгъстява с кашичка от 1 с.л. брашно, размита с малко вода.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Красимир Михалев
Вместо с микс, реших да опитам със суров морков, стана превъзходно..
Промених и сухия лук със зелен, опитайте, ще ви хареса...
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв