Пилешки сърца на тиган с моркови и лук

25/01/2016
"Ако и вие обичате пилешки сърчица, то тази рецепта е само за вас! Благодарим на Веселина за добрата идея. Включи се и ти в нашия кулинарен конкурс http//gotvach.bg/konkurs"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 059
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете сърцата.

Сложете ги в подходящ тиган, добавете олиото и задушете 10-15 минути.

Прибавете нарязаните лук и моркови на кръгчета.

Налейте доматения сок, прибавете червения пипер и овкусете със сол.

Гответе, докато ястието остане на мазнина.

Поръсете със сух магданоз и гарнирайте с рукола.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Веселина Константинова
Чудих се известно време, как да ги приготвя тези сърца?! Най-накрая реших, че без много усилия може да се получи страхотен резултат.
Може да увеличите количеството на зеленчуците.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв