Паниран черен дроб

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731k1
Паниран черен дроб1 / 3
24/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Паниран черен дроб, който може да хапнете за мезе с чаша бира"

Необходими Продукти

  • черен дроб - 500 гр.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Черният дроб се нарязва на парчета.

Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце.

Преди консумация се поръсва със сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Mariq Chakandrakova
Mariq Chakandrakova
Стана много вкусно.Благодаря за рецептата.
05.02.2017 17:26
1