Сос с гъби за месо

09/04/2011
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф444
"Знаете, че понякога не е достатъчно само да приготвите месо, трябва да го поднесете и с вкусен сос, за да е пълна насладата!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо33 777
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете гъбите на парченца. Сложете ги да се сварят до омекване и ги отцедете. Загрейте маслото в тенджерка и запържете в него брашното.

Долейте виното и бъркайте непрекъснато. Изсипете гъбите и овкусете с подправките. При нужда добавете още малко гореща вода.

Използвайте соса за гарнитура към пържоли, пилешко или телешко месо.подобни рецепти тук

5 10
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

тан
тан
16.11.2013 19:42
страхотно се получи! аз го използвах за печено свинско
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв