Сос с гъби за месо

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
09/04/2011
"Знаете, че понякога не е достатъчно само да приготвите месо, трябва да го поднесете и с вкусен сос, за да е пълна насладата!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28 625
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете гъбите на парченца. Сложете ги да се сварят до омекване и ги отцедете. Загрейте маслото в тенджерка и запържете в него брашното.

Долейте виното и бъркайте непрекъснато. Изсипете гъбите и овкусете с подправките. При нужда добавете още малко гореща вода.

Използвайте соса за гарнитура към пържоли, пилешко или телешко месо.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 9
4 1
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

тан
тан
16.11.2013 19:42
страхотно се получи! аз го използвах за печено свинско
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти