Оризови топки с кашкавал и куркума

25/01/2016
Соня
отСоняЧирак525
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо671
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме ориза и го слагаме в солена вода да ври за около 20 минути. Оризът се отцежда и докато е топъл, се прехвърля в съд.

Добавя сенастърганият кашкавал и подправките. Смесваме всичко и оформяме топки, като от време на време си мокрим ръцете.

Готовите топки ги овалваме в галета и ги оставяме да стегнат малко за около 30 минути в хладилник.

След това топим всяка една топка в разбитите яйца и пържим в загрято олио.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар